sportresor

Upplev idrott live med Sportresor

Sport på tv i all ära, men ingenting går upp mot att uppleva idrotten på plats och få känna pulsen och stämningen. Det finns många sätt att komma in i arenorna och faktiskt uppleva de stora sportevenemangen på plats.

[adinserter block=”1″]

Fotbollsresor

Är du intresserad av fotboll finns det massor av länder och städer du kan besöka. Och beroende på vilken liga du intresserar dig för så skiljer sig resmålet. Är du ett stort fan av den engelska ligan, Premier League, är det självklart England du ska besöka. Om det istället är serie A du tycker bjuder på den bästa fotbollen är det Italien du ska besöka. Dina önskemål avgör helt enkelt resmålet. Det finns flera resebolag som anordnar fotbollsresor, och i dessa ingår det ofta flyg, hotell, och några nätters övernattningar samt biljetter till den match du vill se. I och med att du erbjuds några nätters övernattning hinner du även ta del av vad staden i övrigt har att erbjuda, men det gör också att du försäkrar dig mot eventuella matchändringar.

Ishockeyresor

Är det inte fotboll som intresserar dig är det kanske ishockey som är ditt stora intresse, och vad vore inte mer häftigt än att få uppleva en NHL-match i hockeyns mecca? Även här finns det möjlighet att resa via bolag och på så vis underlätta resandet, eftersom det inte kräver samma planering. Att resa med ett bolag underlättar också biljettköpandet, boendet med mera. Men självklart går det att resa på egen hand också, det kanske bara kräver lite mer planering. Många gånger blir det dock billigare när man bokar på egen hand, eftersom de flesta bolag tar ut en administrationsavgift, så bäst är att jämföra på egen hand och sen bestämma vad som passar en själv bäst.

Andra Sportresor

Det finns även mängder av andra sportresor du kan göra. Är det ett störtlopp du vill uppleva finns det möjlighet till det, kanske vill du se en formel-1 tävling, eller en friidrottstävling? Möjligheterna är många och allt går att ordna, vill du göra det enkelt för dig sök efter ett bolag som anordnar resor till idrottsevenemang, vill du istället göra det på egen hand och skapa ditt eget äventyr går det minst lika bra. Allt är upp till dig och dina drömmar.

Länktips!
Det finns massor av resebyråer som specialiserar sig på sportresor, t ex LA Travel, Gosport Travel och Nickes.

[adinserter block=”2″]